5 parasta Facebook -sivua oppia afrikkalaista muotia

Afrikkalainen muotimaailma kukoistaa puhuessamme ja on menestyksekkäästi valloittanut maailman jännittävillä ja visuaalisesti houkuttelevilla kokoelmillaan. Voit tuntea sen kasvavan läsnäolon voiman lähes kaikilla media -alustoilla, ja esimerkkejä ovat aikakauslehdet, verkkoblogit, verkkosivustot ja kuuluisat sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Uuden sukupolven afrikkalaisten muotisuunnittelijoiden vaikuttavat lahjakkuudet ovat saaneet arvostetun aseman kansainvälisillä catwalkeilla, ja heidän taideteoksensa ei kannata jättää väliin! Jos olet uusi afrikkalainen muoti ja haluat oppia lisää, alla on viisi parasta Facebook -sivua, jotka on omistettu edellä mainittujen liikkeelle.

Fashion Gana -lehti

Tämä sivu on luotu lehden sosiaalisen median tavan eturintamassa saadakseen yhteyttä tukijoihinsa, jotka haluavat saada uusinta sisältöä ei-niin pitkien viestien kautta. Niiden päivitysten mukana on kirkkaita ja kiehtovia valokuvia, joten lukijat eivät kyllästy pelkästään sanoihin. Tämän online -toimituksellisen lehden sisällön toimittaa osaava joukko toimittajia eri Afrikan maista. Voit odottaa uusimpia päivityksiä tulevista malleista, muotitapahtumista sekä suurista kykyistä, jotka nyt asuvat suuressa liigassa!

Afrikkalaiset painotuotteet muodissa

Lue muoti-bloggaajan ajatuksia, joka on ghanalainen-saksalainen ja asuu tällä hetkellä muodin eteenpäin Brooklynissa, New Yorkissa. Saat selville, mitkä ovat uusimmat Afrikan innoittamat trendit ja kestäisivätkö ne ajan mittaan-auttaa sinua eroamaan ohimenevistä muodoista. Voit myös saada inspiraatiota Afrikan suunnittelijoiden erilaisista näyttelyistä sekä lukea mielenkiintoisia haastatteluja kevyesti ja rennosti.

Afrikkalainen muoti

Oletko koskaan miettinyt, miltä asu näyttää, jos sitä pitäisi käyttää joku, joka on aito, eikä vain nukkeja ja muita elottomia esineitä? Tämä sivu on oikea sivu tykkää -painikkeen painamiseen! Tällä sivulla jaetut valokuvat ovat hyvin harkittuja, koska malleilla on riittävä meikki, heillä on täydellinen asu ja he esittävät tiettyä ulkoasua. Jos pelkäät sanoja ja haluat mieluummin oppia kuvista, voit olla varma, että tämä sivu antaa sinulle mitä haluat.

Afrikkalainen muoti

Tämä sivu esittelee Afrikan taiteellisen ja muodikkaan puolen, jota et tiennyt olevan olemassa. Heillä on yksinkertainen tavoite ja se on esitellä Afrikan muotinäkymä hyvin julkisesti. Afrikalla on omat kotimaiset stylistit, valokuvaajat, mallit ja suunnittelijat – mikä asettaa heidät tasolle muun maailman kanssa! Varmista, että yllä oleva nimi on kirjoitettu pienillä kirjaimilla Facebook -haussa.

Afrikkalainen muotiviikko New York

Oletko koskaan halunnut pysyä ajan tasalla arvostetun vuosittaisen muotitapahtuman tapahtumista? Afrikkalainen muotiviikko New Yorkin Facebook -sivu esittelee kohokohtia menneistä tapahtumistaan, jotta muodin harrastajat voivat oppia ja tehdä muistiinpanoja. Tämä ylellinen tapahtuma järjestetään useita päiviä, ja se on ihanteellinen paikka verkostoitumiseen liittyvien alojen ja sponsorien kanssa – voit oppia siitä, ketkä ovat muotialan tärkeitä ihmisiä. Ja tietysti tällä sivulla voit osoittaa tukesi ja lisätä tietoisuutta afrikkalaisesta muodista!