5 sovellusta, jotka jokaisen kuljettajan pitäisi saada

Useimmat ihmiset eivät ymmärrä sitä, mutta kuorma -autonkuljettajilla on yleensä vaikeimpia töitä. Onneksi on olemassa muutamia tapoja vähentää tähän työhön normaalisti liittyvää stressiä. Yksi näistä on käyttää sovelluksia, jotka on suunniteltu helpottamaan joitain kuljetusnäkökohtia. Jotkut näistä ovat:

TaskuPolttoaine

Polttoaineen hinta on yksi merkittävimmistä tekijöistä sen suhteen, kuinka paljon rekkakuski tekee, varsinkin jos hän on itsenäinen ammatinharjoittaja. Kuorma -autojen osien lisäksi useimmat kuorma -autonkuljettajat tietävät viimeisimmät polttoainehinnat. Tämä sovellus on suunniteltu antamaan kattava kuva siitä, mitä polttoaineiden hintojen muutokset vaikuttavat voittoihisi. Kun polttoaineen nimellinen hinnankorotus on syötetty, sovellus laskee muuttujia, kuten kuorma -auton kilometrihinnan nousun. Se on helposti muokattavissa mihin tahansa kuorma -autoon ja sitä on erittäin helppo käyttää.

CamScanner

Joskus kuorma -auton kuljettajana oleminen tarkoittaa, että joudut käsittelemään tonnia asiakirjoja. Tämä voi johtua työn luonteesta, verotuksellisista syistä ja jopa yksinkertaisesti pitää silmällä kuorma -auton yksityiskohtia. Tämän sovelluksen avulla voit arkistoida kaikki asiakirjat, mukaan lukien muistiinpanot, asiakirjat ja kuitit, nopeasti ja tehokkaasti. Näin saat kopiot, vaikka menetät alkuperäiset. Voit myös lähettää kopioita asiakirjoista, kuten kuiteista, liikekumppaneille.

Voita liikenne

Jokaiselle kuorma -auton kuljettajalle liikenneruuhkassa juuttuminen voi merkitä tuhoa. Se ei ainoastaan ​​johda tavaroiden toimituksen viivästymiseen, vaan myös lisää liiketoiminnan kustannuksia erityisesti tällä kaasun hinnan nousun aikakaudella. Beat The Traffic on sovellus, jonka avulla voit tarkistaa liikenneolosuhteet missä kaupungissa tahansa ja auttaa välttämään liikennettä. Se tekee tämän reaaliajassa, mikä tekee siitä erittäin luotettavan. Se myös kerää tietoja useista lähteistä, jotta se olisi myös tarkempi.

iExit Interstate Exit Guide

Jotkut kuorma -autonkuljettajat joutuvat ajamaan pitkiä matkoja, ja yleensä on vaikeaa määrittää sellaisten tilojen sijainti, kuten lepoasemat ulkomailla. Tämän sovelluksen avulla voit syöttää tietyn kiinnostuksen kohteesi (kuten leirintäalueen tai ravintolan) tiedot ja opastaa sinua tulevissa poistumisissa, jotka sinun on suoritettava päästäksesi niihin. Se toimii reaaliajassa ja on myös erittäin tarkka. Se on saanut paljon buzzia viime aikoina, koska se on niin helppokäyttöinen ja myös erittäin tarkka.

Ympärilläni

Tämä on jälleen yksi sovellus, josta useimmat kuorma -autonkuljettajat pitävät erittäin hyödyllisenä. Sen avulla voidaan tarkastella karttaa ympäristöstään, jossa on palveluja, kuten pankit ja sairaalat. Tämä helpottaa jokaisen kuorma -autonkuljettajan suunnittelemista eteenpäin. Se sisältää jopa online -viitteitä, kun haluat saada lisätietoja tietystä laitoksesta tai maamerkistä. Tämä tekee siitä yhden kattavimmista sijaintisovelluksista.

Kaikkien näiden sovellusten käyttäminen tekee kuorma -autojen kuljettamisesta paljon helpompaa hallita, joten jos olet rekkakuski, sinun on aika kokeilla näitä sovelluksia!