5 UUTTA Android -sovellusta asuntolainojen laskemiseen

Suunnittelet uuden kodin rakentamista tai haluat yksinkertaisesti peruskorjata olemassa olevan, voit aina helpottaa rahoitusta asuntolainan avulla. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse edes suunnata pankkiin heti tarkistaaksesi lainojen asuntolainojen korot. Käyttämällä Android -puhelintasi voit ladata seuraavat sovellukset, joiden avulla voit laskea asuntolainojen korot. Nämä ovat uusimpia sovelluksia, jotka voivat toimia tällaiseen tarkoitukseen.

1. Karlin asuntolainalaskin

Tämän Android -sovelluksen, joka on julkaistu 4. elokuuta 2014, on ladannut tähän mennessä yli 4000 ihmistä. Se voi näyttää useita valuuttoja ja laskee kiinnitysmaksut käyttämällä lainan pääomaa, ehtoa ja korkoa. Voit myös laskea minkä tahansa näistä muuttujista, jos olet antanut vastaavat kolme muuttujaa. Voit myös syöttää käsirahasi ja sieltä kiinnityslaskin laskee tarvitsemasi lainasumman. Voit myös ottaa huomioon joitain vuosittaisia ​​tai kuukausittaisia ​​lainakustannuksia, kuten veroja ja vakuutuksia, ja sieltä näet muutokset kuukausittaiseen lyhennykseen.

2. TriEdgen korkolaskimet

Tämä sovellus esiteltiin 17. heinäkuuta 2014, ja se on yksi monista sovelluksista, joita voit käyttää lainan laskemisessa ja lainasumman lyhentämisessä. Sovellus tarjoaa myös työkalun asuntolainojen korkojen vertaamiseen pankista toiseen.

3. Talouslaskimet

Tämä sovellus on ladannut yli 9 000 käyttäjää sen käyttöönoton jälkeen 22. huhtikuuta 2014, ja se tarjoaa laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka auttavat laskemaan erilaisia ​​rahoituslainoja. Siinä on muun muassa valuuttamuunnin, tavallinen laskin ja IRR NPV -laskin. Tietenkin se tarjoaa myös “laina-, lainavertailu- ja jälleenrahoituslaskurin”.

4. Zillow Mortgage Laskin

Zillow Mortgage Calculator hyökkäsi Android -sovelluskauppaan 21. huhtikuuta 2014. Tässä sovelluksessa on laskin, jota sekä kotiostokset että asunnon omistajat voivat käyttää. Jos olet kotiostoksia tekevä, voit käyttää edullisuuslaskuria selvittääksesi, kuinka paljon sinulla on varaa asuntosijoitukseesi. Toisaalta, jos olet asunnonomistaja, voit tarkistaa jälleenrahoituslaskurin avulla, kuinka paljon rahaa olet tallentanut, ja saada paremman kuvan arvioidusta katkesuhteesta. Sovelluksen interaktiiviset liukusäätimet helpottavat arvojen säätämistä tarpeidesi mukaan.

5. QuickenLoansin asuntolainalaskin

Tämä QL: n asuntolainalaskuri julkaistiin Android -sovelluskaupassa 26. helmikuuta 2014. Siitä lähtien se on saanut hyviä arvosteluja sovelluksen lataaneilta. Siinä on neljä tapaa tehdä asuntolainalaskelmat. Yksi on ostolaskin, joka auttaa sinua määrittämään maksettavan summan, jos etsit tällä hetkellä taloa. Toinen on jälleenrahoituslaskin, joka auttaa selvittämään, kuinka paljon maksat kuukausittain jälleenrahoitetusta kodista. Kolmas on poistolaskuri, joka antaa sinulle lainan kokonaiskustannuslaskennan sekä sen, kuinka paljon voit säästää, jos suoritat lisämaksuja. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä – siinä on myös asuntolainalaskuri, jonka avulla voit laskea, kuinka paljon rahaa sinulla on varaa käyttää asuntolainaan.